Ien en Frank opnieuw op reis door Zuid-Amerika 2012

Onze start in Buenos Aires

Lieve allemaal,

Daar zijn we dan vanuit Argentinie.Na een vertraagde vlucht naar Parijs waar wij enorm hard moesten rennen om het vliegtuig naar Buenos Aires te halen.Allebei heerlijk geslapen in het vliegtuig met behulp van een pilletje.Er stond een taxi op ons te wachten en het weerzien met Ina was fantastisch,heerlijke koffie met cake geserveerd door haar hulp Rosa.Na de lunch en een douche zijn we naar Martinez gegaan met hele mooie winkels.In de avond heerlijk gegeten met nu ook Jos erbijin een echt Argentijns restaurantmet veel Argentijnse steaks en als start Champagne om te proosten op het weerzien. Dag erop naar Buenos Aires geweest per trein wat ook weer een hele belevenis was.Graf van Evita bezocht diverse mooie kerken en het plein van de dwaze moeders war het op het einde nog tot diverse arrestaties kwam van jongeren die op rooftocht bleken te zijn.Nog even thee gedronken in hotel Alvear waar Maxima altijd verblijft en in die straat winkelt ze ook bij onder andere haar tassenwinkel Kent. Bij osn bleef het bij kijken. 's Avonds in de stad gegeten in een achteraf straatje vol met terrassen leek wel quartier latin. Het is hoogzomer dus iedereen eet buiten het is ook een heerlijke temperatuur,warm maar te doen. Veel gelachen en op tijd naar bed voor uitstapje morgen naar Uruguay.