Here we go again! Op naar Buenos Aires
Beste allemaal,
We gaan weer op reis richting Zuid-Amerika en vliegen morgen, dinsdag 10 januari, via Parijs naar Buenos Aires waar we eerst een aantal dagen zullen genieten van de zomerse temperaturen en het weerzien met Jos en Ina.
Daarna vliegen we in het weekend naar Mendoza om tussen de wijnranken te genieten van de stad van de eeuwige lente. Verder zullen we een bezoek brengen aan o.a. Santiago en San Pedro, slapen we in een Zouthotel in Uyuni, maken we een excursie naar een maanvallei, varen we op het Titicacameer (het hoogstbevaarbare meer ter wereld), beklimmen we de Machu Picchu, om vervolgens via Lima, Bogota en Bonaire huiswaarts te keren begin februari.
We hebben onze site van ReisMee weer nieuw leven ingeblazen zodat je de aankomende periode zo nu en dan kunt lezen over onze avonturen in Zuid-Amerika.
Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!
Groeten, Ien en Frank
Leuk Frank (en Ien) om zo op de hoogte te blijven van je belevenissen. Een hele goede reis en ik kijk al uit naar je volgende reisblog.
have fun!
Denise
Wat een geweldige reis gaan jullie maken.Tante Ineke doe voorzichtig, zeker met het beklimmen van de berg. Ga genieten en ik volg jullie.
Volgende keer wil ik mee hahahah
Dikke kus marianne
p.s. Pas goed op elkaar
Heel leuk, had niet anders van je verwacht. Ben zeer benieuwd naar jullie verhalen. Goede reis en heel veel plezier.
Ik heb maar tegen Lotje gezegd dat Snoepy ook meegaat, want zit als sinds ons vertrek uit Hellendoorn te zeuren wanneer ze snoepy weer ziet. Geniet ervan en wij gaan het volgen. Veel liefs Kim en Jeroen
hele fijne reis en ga genieten.
x
Jan zegt: dank je wel voor je verjaardagskaart. Nog wel 24 nachtjes slapen, maar binnen is binnen :-)
Hoe is het. Hoe ging de reis en hebben jullie al wat meegemaakt?
lieve ien en franck,geniet ervan ,lijkt me geweldig als ik jullie programma lees,wil mee de volgende keer!!
sorry frank,geen ck
van die wijntjes staan we niet te kijken Ien!
Ineke, bedankt voor je leuke kaart ik proost morgen op jullie met een wijntje uit onze wijnkelder( is maar een kleintje vergeleken met wat op jullie foto staat.
Geniet van je reis en ik ben benieuwd naar de reis verslagen. Groetjes aan Frank.